Cum aflii istoricul unei masini second hand?

Fiecare dintre noi ne intrebam daca masina pe care vrem sa o cumparam a fost sau nu avariata anterior. afla de aici! https://tinyurl.com/y4u5fzna

carVertical – Decodor VIN și raport istoric vehicul

Cea mai convenabilă metodă de a detecta de la distanță frauda și accidentele Preț – 69 LEI

carVertical beneficii:

1. O bază de date mare cu vehicule avariate Păstrăm înregistrările a peste 50 de milioane de vehicule raportate ca fiind avariate în diferite țări din Europa și America de No

rd. Ne actualizăm informațiile constant astfel încât să putem oferi rapoarte care conțin cele mai recente și relevante date privind accidentele rutiere, cazurile de vandalism sau daune cauzate de dezastre naturale.

2. Un raport universal Majoritatea autoturismelor rulate sunt aduse dintr-o țară străină sau de pe un alt continent și este dificilă urmărirea întorsăturilor și schimbărilor din istoricul lor. Vă vom ajuta să economisiți mult timp și bani furnizând toate datele disponibile într-un singur raport exhaustiv.

3. Obținerea datelor direct de la vehicule Suntem primul furnizor din lume de rapoarte privind istoricul vehiculelor care primește anumite date de la vehicule în timp real. Informațiile obținute folosind această metodă nu devin perimate așa cum se întâmplă cu diverse baze de date fiind astfel mai actualizate și dificil de falsificat. Inovațiile asigură transparența!

4. Informații ușor de înțeles Rapoartele noastre nu conțin glosare întrucât informațiile sunt prezentate într-un mod clar și inteligibil pentru a facilita înțelegerea pentru persoanele care nu sunt interesate de vehicule. Unde este posibil, am folosit soluții grafice pentru a vă oferi o imagine imediată a stării vehiculului.

5. Tehnologie blockchain de ultimă oră Suntem o companie bazată pe blockchain astfel încât datele noastre să fie mai dificil de falsificat, modificat sau manipulat comparativ cu informațiile păstrate în bazele de date centralizate. Mai multă încredere, mai puțină îngrijorare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *